Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο teastories.gr. Oι όροι είναι μια νομική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και την επιχείρηση. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά ολόκληρη τη συμφωνία. Πρέπει να δεχτείτε και να τηρήσετε τους όρους της συμφωνίας όπως παρουσιάζονται προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες του teastories.gr. Αλλαγές, προσθήκες, διαγραφές ή αντιπροσφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Το teastories.gr μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει τους όρους αυτής της συμφωνίας. Είναι ευθύνη σας να ελέγχετε αυτούς τους όρους για οποιεσδήποτε περαιτέρω αλλαγές. Η χρήση μετά από την δημοσιοποίηση των αλλαγών θα σημαίνει ότι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Εάν δεν συμφωνείτε να δεσμευθείτε με τη συμφωνία, πρέπει να σταματήσετε την χρήση των υπηρεσιών.

Όροι

Οι αγορές που γίνονται μέσω του teastories.gr υπόκεινται στις διατάξεις των γενικών όρων χρήσης. Εάν δεν έχετε διαβάσει ήδη τους γενικούς όρους χρήσης πρέπει να το κάνετε τώρα. Οι γενικοί όροι χρήσης ενσωματώθηκαν σε αυτή τη συμφωνία και αποτελούν μέρος της. Με τη δέσμευση των όρων αυτής της συμφωνίας, δεσμεύεστε επίσης με τους γενικούς όρους χρήσης.

Εκτός αν άλλως προβλέπεται ρητώς σε αυτή την συμφωνία, η επιχείρηση υπόκειται στην Δήλωση Τήρησης Απορρήτου που ενσωματώθηκε σε αυτή τη συμφωνία και αποτελεί μέρος της. Εάν δεν έχετε ακόμη διαβάσει την Δήλωση Τήρησης Απορρήτου, πρέπει να το κάνετε τώρα. Αν και κάταβάλλουμε εμπορικά λογικές προσπάθειες να προστατευθεί η ασφάλεια των πληροφοριών σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες που στέλνονται μέσω του Διαδικτύου δεν θα διαβαστούν ή θα παρεμποδιστούν από άλλους ακόμα κι αν υπάρχει μια ειδική ειδοποίηση ότι μια ιδιαίτερη μετάδοση (παραδείγματος χάριν, πληροφορίες πιστωτικών καρτών) κρυπτογραφείται.

Οι πληροφορίες σας

Συμφωνείτε να παρέχετε τις εξακριβωμένες, τρέχουσες, και πλήρεις πληροφορίες που απαιτούνται για να εγγραφείτε και σε άλλες περιπτώσεις όπου μπορεί να απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της χρησιμοποίησης των υπηρεσιών. Συμφωνείτε περαιτέρω να διατηρήσετε και να ενημερώσετε τα στοιχεία εγγραφής σας όπως απαιτείται για να τα κρατήσετε ακριβή και πλήρη. Μπορούμε κατά την κρίση μας να σας απαγορεύσουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε κάποιο μέρος των υπηρεσιών εάν οποιεσδήποτε πληροφορίες που παρέχετε είναι ψευδείς, ανακριβείς ή ελλιπείς. Συμφωνείτε ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία εγγραφής που καταχωρήσατε για την παροχή των υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει και τη διατήρηση και τη συλλογή των λογαριασμών. Η χρήση των στοιχείων εγγραφής σας υπόκειται στους όρους της Δήλωσης Τήρησης Απορρήτου.

Λογαριασμός χρηστών και Ασφάλεια Υπηρεσιών

Λογαριασμός και κωδικός πρόσβασης. Ως εγγεγραμμένος χρήστης των υπηρεσιών, μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό. Δεν πρέπει να αποκαλύψετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας σε κανένα και για κανένα λόγο και δεν πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό κάποιου άλλου χρήστη. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις αγορές και άλλες δραστηριότητες που γίνονται μέσω του λογαριασμού σας και συμφωνείτε να δηλώσετε αμέσως οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του λογαριασμού σας από τον οποιοδήποτε ή οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε απώλειες προκύψουν από την αναρμόδια ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Ασφάλεια. Καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που αγοράζονται, όπως η μουσική, οι εικόνες, τα κείμενα, το λογισμικό και άλλα πατενταρισμένα προϊόντα, υπόκεινται στους κανόνες χρήσης που θεσπίζονται από το teastories.gr και τους κατόχους των αδειών και των πνευματικών δικαιωμάτων των Προϊόντων. Συμφωνείτε ότι η αγορά των προϊόντων σας αποτελεί συμφωνία για τη χρήση τέτοιων προϊόντων αποκλειστικά σύμφωνα με τους κανόνες χρήσης και ότι οποιαδήποτε άλλη χρήση των προϊόντων μπορεί να εγείρει ποινικές ευθύνες. Το teastories.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιηθούν οι κανόνες χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Η συμμόρφωσή σας με τους κανόνες χρήσης μπορεί να ελεγχθεί και διατηρούμε το δικαίωμα να επιβληθούν οι κανόνες χρήσης με ή χωρίς ειδοποίησή σας.

Πολιτική αποδοχής παραγγελίας & Άλλοι περιορισμοί.

Όλες οι πωλήσεις είναι τελικές και όλες οι χρεώσεις από τις πωλήσεις δεν επιστρέφονται, εκτός και αν προβλέπεται διαφορετικά στη συμφωνία.

Πολιτική αποστολής προϊόντων

Όλα μας τα προϊόντα συσκευάζονται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να τα παραλαμβάνετε σε άριστη κατάσταση.

Κόστος μεταφορικών

Σε ορισμένες περιπτώσεις Δυσμενών Προορισμών ενδέχεται το κόστος των μεταφορικών να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

Πολιτική ακύρωσης – επιστροφής παραγγελίας

α. Ποιά είναι η πολιτική Επιστροφών μας;

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από κάθε προϊόν μας. Εντούτοις, εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο αντικείμενο τότε μπορούμε να το δεχθούμε γρήγορα κάνοντας εύκολη τη διαδικασία αυτή. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως, και εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί. Στην περίπτωση αυτή, επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο +30 2310 516735 ή στο 6931272189 (εργάσιμες ώρες) και με e-mail στο info@teastories.gr. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Παρακαλώ ενημερώστε μας μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή της παραλαβής για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με την παραγγελία σας, πχ. αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη κτλ. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με e- mail στο info@teastories.gr ή στο τηλέφωνο +30 2310 516735 ή στο 6931272189. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι : Ανδρεα Χανδρινού 26, Θεσσαλονίκη, ΤΚ54454.

β. Με τα έξοδα αποστολής τι γίνεται στις επιστροφές;

Σημειώνουμε ότι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν η επιστροφή είναι απαραίτητη, λόγω δικού μας λάθους, ευχαρίστως θα καλύψουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του σωστού προϊόντος.

γ. Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης;

Σε περίπτωση που ολοκληρώσετε παραγγελία μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά επιθυμείτε την ακύρωσή της, μπορείτε να το ζητήσετε εντός 24 ωρών από την παραγγελία, τηλεφωνώντας στο +30 2310516735 ή στο 6931272189 ή στέλνοντας σχετικό email στο info@teastories.gr

 

Συμφωνία πληρωμής

Πληρωμή για τα προϊόντα. Συμφωνείτε να πληρώσετε για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε και το teastories.gr εξουσιοδοτείται για να τιμολογήσει με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής οποιαδήποτε προϊόντα που αγοράζονται, και για οποιαδήποτε πρόσθετα ποσά (συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε φόρων και πρόσθετων αμοιβών, όπως τυχόν προκύπτουν κατά περίπτωση) έχουν συσχετισθεί με τον Λογαριασμό σας. Είστε υπεύθυνοι για την έγκαιρη καταβολή όλων των ποσών και για την έγκυρη μέθοδο πληρωμής όλων των ποσών. Όλα τα ποσά θα τιμολογηθούν με τη μέθοδο πληρωμής που υποδεικνύεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής. Εάν θέλετε να υποδείξετε μια διαφορετική μέθοδο πληρωμής ή εάν υπάρχει μια αλλαγή στα στοιχεία σας, πρέπει να τα αλλάξετε on-line. (Μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή διακοπή της πρόσβασής σας στην υπηρεσία έως ότου επαληθεύσουμε την ισχύ των νέων στοιχείων).

Ηλεκτρονικές υπογραφές και συμβάσεις. Η χρήση της υπηρεσίας περιλαμβάνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις συμφωνίες ή/και να κάνετε αγορές ηλεκτρονικά. Αναγνωρίζετε ότι οι ηλεκτρονικές υποβολές στοιχείων σας αποτελούν τη συμφωνία και την πρόθεσή σας να δεσμεύεστε για την πληρωμή των αγορών. Η συμφωνία και η πρόθεσή σας που δεσμεύονται από τις ηλεκτρονικές υποβολές ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που κάνετε με αυτήν την Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων ακύρωσης, τις πολιτικές, τις συμβάσεις και τις εφαρμογές.

Μέθοδοι πληρωμής. Το teastories.gr δέχεται ως μορφή πληρωμής τις πιστωτικές κάρτες, την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και την αντικαταβολή. Η πιστωτική κάρτα σας θα τιμολογηθεί προτού “σταλεί” το προϊόν.

Η αγορά από το teastories.gr θα περιλαμβάνει οποιοδήποτε εφαρμόσιμο φόρο και σε φορολογικό ποσοστό επί των πωλήσεων όπως αυτό ισχύει κατά την διάρκεια της αγοράς. Εάν το φορολογικό ποσοστό επί των πωλήσεων αλλάξει πριν αγοραστεί το προϊόν, θα ισχύσει το νέο φορολογικό ποσοστό κατά την διάρκεια της αγοράς. Κανένας πελάτης δεν είναι επιλέξιμος για φορολογικές απαλλαγές για τις αγορές που γίνονται από το teastories.gr .

Το teastories.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων που προσφέρονται, οποιαδήποτε στιγμή.

 

Λήξη

Το teastories.gr , διατηρεί το δικαίωμα κατά την κρίση του να τροποποιήσει, να αναστείλει, ή να διακόψει την λειτουργία του οποιαδήποτε στιγμή και με οποιοδήποτε τρόπο, γενικά ή εν μέρει, με ή χωρίς ειδοποίηση, και χωρίς ευθύνη απέναντί σας, περιλαμβανομένου χωρίς περιορισμό όσον αφορά στα προϊόντα, το περιεχόμενο ή άλλα υλικά που αποτελούν μέρος της Υπηρεσίας.

Το teastories.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για την αφαίρεση ή θέση εκτός λειτουργίας της πρόσβασης σε οποιαδήποτε προϊόντα, το περιεχόμενο ή άλλα υλικά στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας. Το teastories.gr επιφυλάσσεται και διατηρεί το δικαίωμα,κατά την κρίση του, να τερματίσει τη συμφωνία ή/και τη χρήση σας της υπηρεσίας (ή οποιουδήποτε μέρους της) οποιαδήποτε στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, και για οποιοδήποτε ή κανένα λόγο. Ειδικότερα, εάν αποτύχετε , κατά την κρίση μας, να συμμορφωθείτε με οποιεσδήποτε από τις διατάξεις αυτής της Συμφωνίας, περιλαμβανομένης χωρίς περιορισμό της αποτυχίας πληρωμής των εκκρεμοτήτων, αποτυχία να ορίσετε πιστωτική κάρτα ή ακριβή και ολοκληρωμένα στοιχεία, αποτυχία για την ασφάλεια πληροφορίας λογαριασμού, ή παραβίαση των κανόνων χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα χωρίς προειδοποίηση:(ι) να τερματίσουμε αυτήν την συμφωνία ή/και τον λογαριασμό σας και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα ποσά που οφείλονται στο πλαίσιο του λογαριασμού σας μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας της λήξης ή/και (ιι) να αποκλείσουμε την πρόσβαση σας στο teastories.gr.

Επιβολή Όρων της υπηρεσίας

Το teastories.gr διατηρεί το δικαίωμα λαμβάνει μέτρα που θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητα ή κατάλληλα για να επιβάλει ή/και να ελέγξει τη συμμόρφωση με οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας (που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται στο δικαίωμα του teastories.gr να συνεργαστεί με οποιαδήποτε νομική διαδικασία σχετικά με τον τρόπο χρήσης σας στην υπηρεσία ή/και των προϊόντων, ή/και αίτημα τρίτων ότι η χρήση σας στην υπηρεσία ή/και των προϊόντων είναι παράνομη ή/και παραβιάζει τα δικαιώματα τέτοιου τρίτου). Συμφωνείτε ότι το teastories.gr έχει το δικαίωμα, χωρίς ευθύνη, να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες στοιχείων ή/και λογαριασμού εγγραφής σας στις Αρχές, στους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, ή/και σε έναν τρίτο, αν θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητο ή κατάλληλο να επιβάλει ή/και να ελέγξει τη συμμόρφωση με οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας.

Αποποίηση ευθύνης για υλικά τρίτων ή άλλων Web sites

Συγκεκριμένο περιεχόμενο, προϊόντα, και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα μέσω των υπηρεσιών μπορούν να περιλάβουν προϊόντα από τρίτους. Επιπλέον, οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσεις σε ορισμένα web site τρίτων. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το teastories.gr δεν είναι αρμόδιο για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειας οποιωνδήποτε προϊόντων τρίτων ή web sites. Το teastories.gr δεν εγγυάται ούτε υιοθετεί ούτε ευθύνεται με οποιονδήποτε τρόπο για οποιαδήποτε προϊόντα τρίτων ή web sites ή για άλλα προϊόντα, προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων. Οι συνδέσεις με άλλα web sites παρέχονται απλώς ως ευκολία προς σας. Εάν αποφασίσετε να συνδεθείτε με τέτοιου είδους web site τρίτων, έχετε εξ’ολοκλήρου την ευθύνη.

Περιορισμός ευθύνης

Το teastories.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΉΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΦΑΙΡΈΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΈΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ Η ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ, ΧΩΡΊΣ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. Το teastories.gr ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ, Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΗΡΎΣΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.

ΡΗΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ, Η Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ” ΚΑΙ “ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ” ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ, ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΗ ΡΗΤΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, το teastories.gr ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΩΛΗΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΣΕ ΣΑΣ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ, ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ, Η ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η ΖΗΜΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ Η ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ Η ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΥΠΗΡΕΣΊΑ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΙ TO teastories.gr ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΑΣ, Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Δήλωση τήρησης απορρήτου

Ποιές προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε:

Συλλέγουμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε κατά τη χρήση του web site του teastories.gr. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης όταν δημιουργείτε τον λογαριασμό σας στο teastories.gr. Μπορείτε να δείτε on line το κατάστημά μας χωρίς δημιουργία λογαριασμού, αλλά θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό όταν αγοράσετε κάτι και προκειμένου να εκμεταλλευθείτε ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε προσωπικές πληροφορίες όταν έρχεστε σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Αυτό θα μας επιτρέψει να προστατεύσουμε το απόρρητο με την επαλήθευση της ταυτότητάς σας.

Τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στo site μας δεν θα τις πουλήσουμε ή νοικιάσουμε σε τρίτους.

 

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.teastories.gr ιδιοκτησίας της «TEASTORIES» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.
Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ̓ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.teastories.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  1. Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

Σχετικά με τα cookies

Τί είναι το cookie;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους.
Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

 

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω

  • Cookies επίσκεψης (session cookies)

Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.

  • Μόνιμα cookies (persistent cookies)

Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).

  • Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.

  • Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)

Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.
Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org .

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.
Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.go ogle.com/dlpa ge/gaoptout?hl =en=GB
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)

Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία.
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share).
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.
Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Ελεγκτής δεδομένων

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας αυτού του ιστότοπου είναι: «ΚΩΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ»