ΣΕΤ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ BONE CHINA ΔΙΣΚΟΣ, ΤΣΑΓΙΕΡΑ ΚΑΙ 6 ΚΟΥΠΑΚΙΑ

75,00 συμπ Φ.Π.Α.

Σετ πορσελάνης bone china

Περιγραφή

ΣΕΤ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ BONE CHINA ΔΙΣΚΟΣ-ΤΣΑΓΙΕΡΑ-ΚΟΥΠΑΚΙΑ

Το ΣΕΤ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ BONE CHINA ΔΙΣΚΟΣ-ΤΣΑΓΙΕΡΑ-ΚΟΥΠΑΚΙΑ είναι από ανθεκτική πορσελάνη εξαιρετικής ποιότητας. Από την αρχική ανάπτυξή της και μέχρι το δεύτερο μέρος του 20ου αιώνα, η bone china ήταν σχεδόν αποκλειστικά αγγλικό προϊόν. Εκείνη την περίοδο οι περισσότερες μεγάλες αγγλικές εταιρείες κατασκεύαζαν bone china ή εξακολουθούν να το κατασκευάζουν. Στη συνέχεια τον 20ο αιώνα και άλλες περιοχές άρχισαν να το κατασκευάζουν, όπως η Ρωσία, η Κίνα και η Ιαπωνία. Πλεόν η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο.

Η πορσελάνη Bone China είναι η ισχυρότερη από τους περισσότερους τύπους πορσελάνης, με πολύ υψηλή μηχανική αντοχή. Επίσης έχει υψηλά επίπεδα λευκότητας και ημιδιαφάνειας. Αυτή η υψηλή του αντοχή επιτρέπει την παραγωγή του σε λεπτότερες διατομές από άλλους τύπους πορσελάνης. Όπως τα κεραμικά, είναι υαλοποιημένο, αλλά είναι ημιδιαφανές λόγω των διαφορετικών ορυκτών υλικών του.

Βέβαια στη δουλειά, στο σπίτι, σε κάθε σημείο αναμονής, αλλά και σε κάθε ευκαιρία νοιώθουμε την ανάγκη να πιούμε ένα αρωματικό τσάι, μία σοκολάτα, ένα μυρωδάτο καφέ….
Όταν τα σκεύη που χρησιμοποιούμε για τη παρασκευή και το σερβίρισμα είναι μελετημένα και φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδουν περισσότερο το άρωμα και πιο έντονα τη γεύση, τότε η απόλαυση που νιώθουμε, μεγαλώνει. Βέβαια η μακρόχρονη ενασχόληση μας με το τσάι, οδήγησε το ενδιαφέρον μας σε τέτοιου είδους αντικείμενα και σκεύη. Εξάλλου με αυτά απολαμβάνουμε κάθε είδους ρόφημα. Όμως όλα τα αντικείμενα, όσο μικρά ή κομψά κι αν είναι, δεν είναι μόνο καλαίσθητα αλλά και χρηστικά.

Το ΣΕΤ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ BONE CHINA ΔΙΣΚΟΣ-ΤΣΑΓΙΕΡΑ-ΚΟΥΠΑΚΙΑ διαθέτει:

-1 δίσκο

-1 τσαγιέρα χωρητικότητας 300ml

-6 κουπάκια χωρητικότητας 50ml

από ανθεκτική πορσελάνη εξαιρετικής ποιότητας bone china!

Περισσότερα σχέδια σε πορσελάνη Bone China, μπορείτε να δείτε εδώ…

Επιπλέον πληροφορίες

Σχέδιο

μαύρο, ορχιδέα